Galatasaray taraftarı olduğu iddia edilen Karadeniz Gazetesi’nin Spor Müdürü Nihat Erence, bardağı iyice taşırdı.

Gazetede atılan manşetler büyük tepki çekerken, Bakasetas’a sorulan ırkçı sorunun da arkasından Nihat Erence çıktı

Yaptığı bir çok haber ile Trabzon yerel medyasına ve Trabzonspor’a büyük zarar veren Karadeniz Gazetesi Spor Müdürü Nihat Erence’nin son hamlesi Trabzonsporlu taraftarları çileden çıkardı.

Uzun süredir Trabzonsporlu futbolcuları taraftarın önüne atma çabası içerisine giren Nihat Erence’nin Trabzon’a geldiği gibi aynı hızla İstanbul’a dönmesi için Trabzonsporlu taraftarlar kampanya başlattı.

HaberTS.com olarak, Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas'ın verdiği muhteşem cevap ile amacına ulaşamayan Nihat Erence'nin yeni planlarını seyretmeyeceğimizi buradan okurlarımıza duyuruyoruz.

Trabzonsporlu futbolcu Bakasetas’ın basın toplantısına gölge düşüren Nihat Erence’nin Irkçı hamlesi sonrasında Trabzon’da görev yapan çok sayıda basın mensubu da İstanbul takımlarına hizmet eden Nihat Erence’ye tepkisini sert dille gösterdi.

Trabzonspor’un İstanbul takımlarına karşı en büyük gücü olan yerel basınına ciddi anlamda zarar veren Nihat Erence’nin Trabzon yerel basınına ve de Trabzonspor’a daha fazla zarar vermemesi için Mehmet Ali Yılmaz’ın devreye girmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim