HaberTS.com Özel - Trabzonspor'un Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maça bir pozisyon damga vurdu.Trabzonspor'un favori olarak çıktığı maçı Alanyaspor erken bulduğu gol ile kazandı.İki takımın da sayısız gol pozisyonuna girdiği anlarda maçın önüne geçen bir pozisyon yaşandı.

NET PENALTI VERİLMEDİ!

Alanyaspor kalecisi Ufuk'un topu kontrol ettiği an Alanyaspor'un defans oyuncusu topa elle müdahale etti fakat penaltı kararı çıkmadı.Trabzonspor taraftarı ise bu pozisyon sonrası çılgına döndü.Ankaragücü maçında hakem hatasıyla kaybedilen 2 puan sonrası Galatasaray'ı farklı yenerek taraftara umut aşılayan Trabzonspor'da moraller bozuldu.Taraftarın net hakem hatasıyla kaybedildiğini düşündüğü Alanyaspor maçı sonrası yönetimin hakemler için bir açıklama yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyor.

Halis Özkahya pozisyonu görmezden gelirken, VAR hakemlerinin de devreye girmemesi Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çoğalttı.

TRABZONSPOR 7 PUANDA KALDI!

 Bu sonucun ardından Alanyaspor puanını 6 yaptı. Trabzonspor ise 7 puanda kaldı.Trabzonspor gelecek hafta kendi evinde Göztepe'yi konuk edecek.Alanyaspor ise Kasımpaşa'ya konuk olacak.

İŞTE O POZİSYON!