Kısa bir dönem Trabzon Maçka’da kaymakamlık görevi yürüten ve hem ilçenin hem Trabzon ilinin sevgisini kazanan aslen Adanalı Alper Balcı, Trabzonspor sevgisini gittiği her ilde gösteriyor.

Maçka Kaymakamlığı’ndan Ürgüp Kaymakamlığı’na atanarak Trabzon’da büyük üzüntüye sebep olan Alper Balcı, Ürgüp’te Trabzonspor’a olan sevdasını bulunduğu ilçeye adeta aşıladı.

Kocaeli Kaymakamlığı görevi boyunca da ,”bize her yer Trabzon” sözünün hakkını veren ve Trabzonsporlu olan herkesin uğramadan geçmediği Alper Balcı, Eskişehir’de Vali Yardımcısı olarak atanınca da makamına en çok ziyaret edenler yine Trabzonsporlu taraftarlar oldu.

Trabzonsporlu fenomen sanatçılar Furkan Derya ve İlyas Derya, Bursa Trabzonsporlular Derneği adına Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı’yı ziyaret etti ve kendisine Trabzonspor forması hediye edildi.

Eskişehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız’ın da eşlik ettiği ziyarete, Trabzonspor sohbeti damga vurdu.

Takımın son haftalarda gösterdiği performansın verdiği mutluluk, muhabbete de yansıyınca eğlenceli sohbet gerçekleşti.

Alper Balcı, ”Bizi yetiştiren Milli Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Hakan Burak Uz’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni Eskişehir'e gönderen bakanımız Süleyman Soylu'ya da teşekkür ederim.” dedi.

HaberTS.com - Ali Çil