Transferde adı büyük kulüplerle de geçen gurbetçi futbolcu Serdar Dursun, "Şu anda Bodrum'a geldim. Tatil için Türkiye'deyim. Menajerim bazı takımlarla görüşüyor ancak ben tatil için buradayım. Bütün maçlarda oynadım ve iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Gollerimle ve asistlerimle takımıma yardımcı olmaya çalıştım. Kulübümde 35 yıl sonra ilk kez 15 gol barajını geçen ilk futbolcu oldum. Süper Lig'den benimle ilgilenen takımlar var. Trabzonspor bu kulüplerin içinde. Menajerim büyük kulüplerle konuşuyor. Bundesliga'dan da beni takip eden takımlar var. Şu anda resmi bir olay yok ancak menajerim birçok takımla görüşüyor. Benim hayalim Bundesliga'da ve milli takımda oynamak" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor kazanırsa önemli bir avantaj sağlar!

Süper Lig'deki zirve yarışını yorumlayan Serdar Dursun, "Başakşehir geçen hafta Galatasaray'ı yenseydi önemli bir avantaj sağlayacaktı. Trabzonspor bu hafta yenerse önemli bir avantaj sağlar ancak Galatasaray eğer kazanırsa zirve yarışına tekrardan ortak olur" dedi.

İbrahimoviç'e benziyorum!

Uzun boyuna rağmen teknik bir oyuncu olduğunu belirten Dursun, "Beni Ibrahimovic'e benzetiyorlar. Uzun boylu ve teknik bir oyuncuyum. Böyle oyuncular çok bulunmuyor. Şu anda dünyanın en iyi forveti bence Lewandowski. Lewandowski'yle Münih'te karşılaştık ve çok mütevazı bir insan" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu sezon Bundesliga 2'de 16 kez ağları sarsan tecrübeli forvet, Mavi-Beyazlılar'da 34 sene sonra 15 gol barajını geçen ilk oyuncu oldu. Alman ekibinde son olarak 1986 yılında şu anda Hertha Berlin'in teknik direktörü olan Bruno Labbadia 18 kez fileleri havalandırmıştı. Serdar Dursun, bu sezon Darmstadt formasıyla 34 maça çıktı ve bu maçların 31'ine ilk 11 başladı. Serdar Dursun attığı 16 golün yanı sıra 3 tane de gol pası verdi.

Editör: TE Bilişim