Siyasi seçimler öncesi günlerce sokaklar siyasi bayraklarla süslenirken ve müdahale edilmezken, Trabzonspor'un yeni sezon öncesinde şehri futbol havasına sokacak şekilde Meydan'ın bordo-mavi bayraklarla süslenmesine Zabıta ekipleri izin vermedi.

Trabzonsporlu taraftarların gece gündüz uğraşarak şehri süslemesi Trabzon'da yeni sezon öncesi taraftarlar mutlu ederken bugün bayrakların söküldüğünü görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Büyük emek vererek Trabzon Meydan'ını Trabzonspor bayrakları ile süslenmesinde büyük emeği olan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, bayrakların sökülmesinin ardından şu şekilde konuştu;

"Sezon öncesi takımı ve şehrimizi havaya sokmak için, herşeyimiz olan Trabzonspor'un bayrakları ile gurbetçiler ve turistlerin yoğun olduğu meydan parkını sabahlara kadar uğraşarak gelin gibi süsledik. Bir çok kesimden tebrik ve takdir edildik.İnsanlar o süslerin altında selfieler, fotoğraflar çekildi. Ama ne yazık ki dün gece yarısından sonra sebebini anlayamadığımız şekilde Trabzon Belediyesi zabıta ekiplerince süsler söküldü. Kimler neden, nicin rahatsız oldu? Trabzonspor bayrağı ve Türk bayrağı kimleri rahatsız etti merak ediyor, Trabzon halkının takdirine sunuyoruz"

Kaynak: HaberTS

Editör: TE Bilişim