Süper Lig'in 12. haftasında 6 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş'a konuk olacak Trabzonspor, gol yollarında Bakasetas ve Nwakaeme'ye güveniyor. Yunan maestro, ligde 11 haftalık periyot sonunda 7 golle bordo-mavililerin en skorer ismi olurken, Nijeryalı yıldız da 5 golle onu izliyor. Müthiş ikili daha önce Beşiktaş filelerini de havalandırdı. Beşiktaş'a karşı Bakasetas 2, Nwakaeme ise 3 kez gol sevinci yaşadı. Bakasetas, Alanyaspor'un geçen sezon Beşiktaş'ı 2-1 yendiği karşılaşmada takımının gollerini atan isim olmuştu. Nwakaeme, ilk olarak 2016- 17'de İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında forma giydiği dönemde Beşiktaş ile oynanan ve siyah-beyazlıların 2-1 kazandığı Avrupa Ligi karşılaşmasında bir gol attı.

AVCI PLANLARINI HAZIRLIYOR

32 yaşındaki sol kanat, 2018-19 ve 2019-20'de de siyah-beyazlı takım karşısında birer kez fileleri havalandırarak toplam 3 gol kaydetti. Bu iki futbolcu, Beşiktaş karşısında yine takımın en büyük kozları olacak. Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı ve yardımcıları Beşiktaş karşılaşmasının saha planları üzerinde çalışıyor. Antrenmanların ardından yardımcılarıyla birlikte analizler yapan ve oyuncularıyla bire bir ve takım halinde görüşmeler yapan deneyimli teknik adam sahaya süreceği kadroyu da şekillendiriyor. Başarılı hocanın daha önce derbilerde aldığı başarılı sonuçlardaki gibi takımını agresif oynaması, rakibin etkili ayaklarını kilitlemesi ve oyununu bozması yönünde planlar yaptığı belirtiliyor.

KRALLIK BAKASETAS'TA

Süper Lig'de 11. haftanın tamamlanmasıyla birlikte Bakasetas da gol krallığındaki iddiasını sürdürdü. Son iki haftayı boş geçen Yunan oyuncu 7 golle gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alıyor.

27 PUANA KATKI

Ligde 27 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da, yabancı oyuncular puanların tamamına katkı sağladı. Bordo-mavililerde Bakasetas 7, Nwakaeme 5,Cornelius 3, Gervinho ve Djaniny 2, Hamsik ve Yusuf Sarı 1 gol attı. (Fotomaç)

Editör: TE Bilişim