Denizci şöyle konuştu;

"Fatih Terim'i Trabzonspor maçında aciz görünce üzüldüm"

Böyle farklı bir skor beklemiyordum. Beraberliği dahi bu ortamda zor görüyordum. Galatasaray’ın oynadığı futbol, havası, her şeyi yerindeydi. Trabzonspor’un öyle değildi. Futbol onun için seviliyor. Neyin ne olacağı belli olmuyor. Beklenmeyen bir sonuç diyebilirim. En çok sevindiğim nokta; Trabzonspor taraftarlarının yüzünün gülmesi. Üzüldüğüm nokta ise; Fatih Terim’i aciz gördüm. Buna üzüldüm. Belhanda’nın da kırmızı kart görmesi yıkım oldu. Durum böyle olunca Trabzonspor da coştukça coştu. Oyunun hakimi bir anda Trabzonspor oldu.

"Takım olursan çok büyük transferlere gerek yok"

Takım 10 kişi olabilir. Ama takım bir mücadele gösterir. Galatasaray bunu göstermedi. Ayrıca bazı futbolcuların sinirlenip kırmızı kart görmesinden çekindi. Ben yarınları düşünmeliyim dedi ve bence de doğrusunu yaptı. Süper Lig’de şampiyonluk kolay. Takım oldun mu, iyi yönetildin mi büyük transferlere gerek yok. Şampiyon olursun. Fazla transfer sadece zarar verir.

"Ünal Hoca'nın sistemi belli ama tüm futbolcular baskı kurmayı bilmeli"

Özümüze dönelim derken kadroda sadece Trabzonsporlu futbolcular olsun demek şart değildir. Takıma katkı verecek yerli oyuncular takımda olmalıdır. Ünal Hoca’nın oyun felsefesi belli. Sivasspor maçında da aynı şekilde goller geldi. O baskıyı kurduğu an goller geldi. Trabzonspor’un şu anki sistemi belli. Hocanın kurduğu düzen belli. Fakat; baskı kurma olayı tüm futbolcularda olacak. Böylelikle takım daha iyi noktaya gelir ve güzel sonuçlar alır diye düşünüyorum.

"Trabzonspor'daki amaç iskeleti kurup yarınları kurtarmak"

Trabzonspor’da Anadolu İhtilali yapan futbolcular bizlerdik. Daha önce ünlü futbolcular alınıp şampiyon olmak hedefleniyordu. Trabzonspor’da para, her şey bitti. Mecburiyetten bir kadro kurulmuştu o dönem. O dönem mecburiyetten yapılmıştı ve o kadro şampiyon oldu. Şimdi de bütçesine göre transfer yaptı yönetim. 2-3 milyon Euro civarındaki futbolculara bakılmadı bile. Transferler iyi araştırıldı, düşük bütçeyle alındı. Mecburen böyle bir planlama yapıldı. Ancak; bu oyuncuların iyi seçildiğini söyleyebilirim. Doğru tercihler yaptı. Kötü sonuçlar da alabilir Trabzonspor. Buradaki amaç; iskeleti kurup yarınları kurtarmak. Trabzonspor taraftarları da heyecan duysun isteriz. Biraz heyecan duyarlarsa her yerde stadyumu doldururlar.

"Fatih Terim’in Galatasaray’dan sonra en çok sevdiği camia Trabzonspor’dur"

Galatasaray taraftarları da gelsin ve herkes istediği gibi iç içe olsun isterim. Bütün hayalim bu. Tel örgüler olmasın, çekişmelere ve kavgalara gerek yok. Fatih Terim’in Galatasaray’dan sonra en çok sevdiği camia Trabzonspor’dur. Bunu çok iyi biliyorum. Terim’in eski saldırganlığı yoktu. Kenardan taraftarların ona tepkisi oldu. Bunların olmaması gerekiyordu. O da çok mütevazı davrandı ve sinirlenmedi. Böyle bir maçta bu duyguları yaşamak çok önemli. Kendisine teşekkür ediyorum. Kimseyle ilgilenmedi. Taraftarlar farklı düşünmeli.

"Burak'a Trabzonspor olarak ihtiyacımız var"

Burak Yılmaz her zaman gol krallığına oynayan bir oyuncumuz. O da belki gidiyorum diye kendisini hazırlamış olabilir. Ama transfer olmadı. İki taraf için de hayırlısı olsun. Burak’a Trabzonspor olarak ihtiyacımız var. Bazı transferleri taraftarlar da belirliyor. Başka diyecek bir şey yok. Burak’ı anlatmaya gerek yok.

Radyospor