Türkiye'de Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor ve Fatih Karagümrük forması forması giyen Barış Özbek'in en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2021'e katılacağı öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın en çok izlnenen programlarından Survivor'ın yeni kadrosu netleşirken, Barış Özbek'in yanı sıra Eski basketbolcu Şaziye İvegin'in de Survivor 2021'de yer alacağı bilgisine ulaşıldı.

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR?

1986 yılında Almanya'da doğan Barış Özbek, kariyerine Essen takımında başladı. Essen'den 2007 yılında Galatasaray'a transfer olan Barış Özbek, burada şampiyonluk da yaşadı 2013 yılında Trabzonspor'a transfer olan Barış Özbek'in kariyerinde Union Berlin, Duisburg, Kayserispor gibi takımlar da var.

Barış Özbek son olarak Fatih Karagümrük forması giyerken kariyerine nokta koydu. Son dakika gelişmesine göre Barış Özbek, Survivor 2021'de ünlüler takımında yarışacak...



SURVİVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı'nın ünlüler-gönüllüler formatında ekrana getireceği yarışma 9 Ocak'ta seyirci karşısına çıkacak. Ünlüler ve gönüllüler formatında ekrana gelecek olan ve kadro çalışmaları devam eden survivor 2021'in yayın tarihi belli oldu. Survivor 2021'in ilk bölümü 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'de ekranlara gelecek.