"Kadıköy'deki maç, Trabzonspor'un oynayacağı en zor maçlardan biri olacak"
Fenerbahçe bulunduğu yerden kurtulmak zorunda. Taraftarlarına sıkıntılı günler yaşattı. Derbi maçın berabere bitmesine dahi mutlu oldu taraftarlar. Fenerbahçe, Trabzonspor maçını taraftarı için oynayacak. Trabzonspor’un oynayacağı en zor maçlardan biri olacak. Fikrim bu şekilde.

"Fenerbahçe'nin daha fazla ihtiyacı var"
Trabzonspor’da iyi bir takım yapıldı. Ben görevdeyken transfer yapamadım. Bu şanssızlığımız oldu. Ama ona rağmen iyi bir istikrar yakalamıştık. Ünal Karaman’ın elinde oyuncular var. Genç arkadaşlar bizim dönemimizde de vardı. Abdülkadir Parmak gibi futbolcuların gelmesi de avantaj sağladı. Yönetimin, Ünal Karaman’ın taraftarın etkisi önemli. Trabzonspor için de Fenerbahçe maçı önemli. Bence Fenerbahçe’nin daha fazla ihtiyacı var.

"VAR için özel hakemler yetiştirilmeli"
VAR, hakemlerin işlerini kolaylaştırıyor. Ona rağmen ciddi hatalar yapılıyor. Böyle olunca da insanlar üzülüyor. Artık hata yapmamaları gerekiyor. Ben VAR sisteminin faydalı olacağına inanıyorum. Bu sezon sıkıntılı geçiyor. VAR için özel hakemler yetiştirilmeli. Ayrı hakem arkadaşlar olursa katkılarının daha fazla olacağını düşünüyorum. Böyle maçlarda VAR’a giderken dikkatli olmak lazım. Atmosferi yüksek bir maç. Gergin geçen maçlardan biri olabilir. Cüneyt Çakır’a güveniyorum. Maçı iyi yöneteceğine inanıyorum.

"Göztepe maçı Başakşehir için Galatasaray maçı kadar önemli"
Şampiyonluk yarışında Başakşehir’in ne yapacağı önemli. Başakşehir’in panik yapacağını sanmıyorum. Başakşehir, yenilen goller ve kaybedilen puanlardan ders alacaktır. Başakşehir avantajlı durumda. Başakşehir’in Göztepe ile oynayacağı maç Galatasaray maçı kadar önemli. Göztepe çok dirençli olacaktır diye düşünüyorum. Çok iyi oyunculara sahip Başakşehir. Ben Göztepe karşısında çok zorlanacaklarını düşünüyorum.

"Galatasaray, derbiyi kazansa farklı şeyler konuşuyor olabilirdik"
Galatasaray, her maçını kazanmak zorunda. Başakşehir ile oynayacakları maça kadar kayıpsız gitmek zorundalar. Galatasaray da deplasmanda çok zorlanıyor. Fenerbahçe derbisini 3 puanla tamamlamış olsalar farklı şeyler konuşuyor olurduk.

"Beşiktaş'ın, Başakşehir ve Galatasaray kadar şampiyonluk şansı yok"

Beşiktaş her maçı kazanmak isteyecek. Şampiyonluk şansı elbette var. Ama Başakşehir ve Galatasaray kadar şansları yok. Rakiplerinin kaybına bakacaklar çünkü. Beşiktaş son maçta iyi oynamadı ama Burak’ın mükemmel golüyle kazandılar. Burak’ın bu tarz goller atmasına şaşırmıyorum. Burak kaliteli bir oyuncu.

"Şenol Güneş'in geleceğinin netleşmesi sonuçlara etki etti"
Şenol Güneş’in durumunun netleşmesi elbette sonuçlara etki etti. Bir sürü konuşma oldu. Karmakarışık şeyler oldu. Şenol Güneş’in durumu daha önce netleşseydi daha başarılı olurlardı bence.

"Burak Yılmaz, Beşiktaş'a daha erken gelse iyi olurdu"

Beşiktaş’ın ihtiyacı olan golcü Burak geç geldi. Erken gelse daha iyi olurdu. Gereksiz puan kayıpları yaşadılar. 3-0’dan puan vermemesi gerekiyordu mesela Beşiktaş’ın. Şu anda şampiyonluk yarışında daha avantajlı bir Beşiktaş elbette görebilirdik.