"Beşiktaş'ın en büyük gücü taraftar"

Rıza Çalımbay, "Şu anda baktığınızda Şenol Güneş sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Sakatlar, kadro dışı kalanlar ve beklediği verimi alamayan oyuncular var. Bu çalkantılı dönemler olur. Beşiktaş bunu atlatır. Beşiktaş’ın en büyük gücü taraftar. İyi bir sonuçla ayrılacağına inanıyorum" diye konuştu. 

Mandıralı'dan şampiyonluk sözleri
Bordo-mavili ekibin eski futbolcusu ve teknik direktörü Hami Mandıralı da çarpıcı açıklamalar yaptı. Mandıralı şunları söyledi;

"Güçlü bir maç olacak"
Trabzonspor son 3 haftadır müthiş oynuyor. Camia, oyuncular mutlu. Maç kazandıkça havaya giren bir Trabzonspor var. Oyuncu grubu da keyif alıyor. Beşiktaş da ülkemizin önemli takımları arasında geliyor. Beşiktaş’ın da futbolu dönem dönem keyif veriyor. Trabzonspor’un kazanması gerekiyor. Keyifli ve güçlü bir maç olacağını düşünüyorum.

İki teknik adama vurgu
Şenol Güneş ve Ünal Karaman aynı camia için ter döktü. Şimdi rakipler. İki takımın da maçı kazanabilecek silahları var. Beşiktaş’ın da kendi sahasında olağanüstü bir taraftarı var. Koruyan, sahiplenen bir taraftarı var. Trabzonspor da formda. Konya maçının ikinci yarısında “Küçük Adam” diyorum ama yüreği büyük olan Abdülkadir, zeka ve becerisiyle takım arkadaşlarını harekete geçirdi. Bu bir artıydı. Keyifli bir maç olacak. Ben, Trabzonspor’un kazanmasını arzu ediyorum.

"İnsanlar birbirini kırmamalı"
Beşiktaş güçlü bir takım. Hocası ve oyuncuları kaliteli. Beşiktaş da sıkıntı yaşıyor ama bu dönemseldir. Güzel ve keyifli bir maç olacaktır. Ama insanlar birbirini kırmamalı. Futbolcular da saha içindeki mücadeleyle insanlara örnek olsun. Bizler de futbolsever olarak keyif alalım.

"Trabzonspor 1-2 transfer yapabilirse daha da güçlenir"
Ünal Karaman, şampiyon yapmadan gitmem diyorsa, takımına güveniyor demektir. Keşke şampiyon olsa da biz de alkışlasak. En azından benim yüreğim böyle söylüyor. Trabzonspor’un hocalarını her zaman aramış ve destek olmuşumdur. Neden şampiyon olunmasın? Camia şu an keyifli. Bu işleri tabi ki sabra ve zamana bırakmak gerek. Onun için de camianın çok sabırlı olması lazım. Trabzonspor 1-2 transfer yapabilirse daha da güçlenebilir. (AJANSSPOR)

Editör: TE Bilişim