Bordo-Mavililer’de devre arası kampında Anthony Nwakaeme, performansıyla göz doldururken takıma yeni katılan Ndiaye ise adeta şov yaptı. Son idmanlarda da önplana çıkan iki yıldızın, ikinci yarıda Trabzonspor’un kilit isimleri olması bekleniyor.

Devre arası kampını oldukça verimli geçiren Karadeniz ekibinde, Anthony Nwakaeme ve Badou Ndiaye, ön plana çıkan isimler oldu. Bu sezon 26 maçta 6 gol ve 5 asistlik katkı vermesine rağmen saha içerisinde geçen sezonki futbolundan uzak kalan Nijeryalı, şimdi ise takımının en iyilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ayrıca devre arasında Stoke City’den kiralanan Badou Ndiaye, performansıyla parmak ısırtıyor.

Şimdiden vazgeçilmez oldu

Gerçekleştirilen birçok testi başarıyla geçen ve takım arkadaşlarını geride bırakan 29 yaşındaki orta saha, şimdiden Bordo-Mavililer’in vazgeçilmezlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir ve ekibi de iki futbolcunun ikinci devrede şampiyonluk yolunda kilit rol oynayacağının farkında. Bu doğrultuda Nwakaeme ve Ndiaye’ye, özel yüklemeler de yapılıyor.

Editör: TE Bilişim