Bu yaz Trabzonspor ile transfer görüşmeleri yapan ve talepleriyle bordo mavili kulübün yetkililerini şaşırtan Papy Djilobodji, kulübü Sunderland'in de başına adeta bela oldu.

Sunderland'in sahibi Steward Donald, "Papy, bu hafta aramıza katıldı ama aslında temmuz başında dönmesi gerekiyordu. Bir kulübe transferini bekliyorduk. Durumunu normal karşıladık bir müddet. Transfer olacağı kulüple anlaştık, onunla da bir anlaşmamız vardı. Ona maaş ödemeyecektik, antrenmanlara çıkmama izni verdik o da kendine temmuzda bir kulüp bulacaktı. Ayrıca, kesin şartlarımız vardı. Her koşulda, kondisyonuna dikkat edecek ve antrenmanlarını yapacaktı." ifadelerini kullandı.

Papy'nin bu süre boyunca hiç antrenman yapmadığını anladıklarını söyleyen Sunderland'in sahibi, "İstediğimiz kondisyonda değil. İlk gün antrenmana çıktı ve menajer Jack Ross ile görüştü. Bir sonraki gün antrenman yapmak istemediğini söylemiş. Sonra anladık ki 72 gündür tek bir antrenman bile yapmamış. En kötü ağustos başında aramızda olmalıydı. Tüm ağustos boyunca ne yaptı, neredeydi bilmiyoruz." diyerek sözlerini sürdürdü.

"DÜNYANIN NERESİNDE, BİLMİYORUZ"

Donald Mitchell, bir diğer oyuncuları Didier Ndong'un da antrenmanlarda olmadığını belirterek, "Sunderland'e dönmek istemediğini söyledi. Şu an Didier Ndong'un dünyanın neresinde olduğunu bilmiyoruz. Bu doğru bir davranış değil. Biz hukuki çerçevede kalıyoruz ancak Ndong kalmıyor." diyerek sözlerini noktaladı.
 
Editör: TE Bilişim