27 Haziran, Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak olan bordo-mavililer sezon öncesi Trabzon’da çeşitli test ve sağlık kontrollerinden geçecek.

Ardından kafile , hazırlık kampının 1. etabı için Slovenya’ya giderek 4-17 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarını burada sürdürecek.

17 Temmuz’da 3 gün izin yapacak olan Trabzonspor 20-29 Temmuz tarihleri arasında hazırlık kampının 2. etabını yapmak üzere Avusturya’ya gidecek.

61saat’in edindiği bilgilere göre Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Hakan Yeşil, Faruk Can Genç, Hakan Aydın, Kağan Moradaoğlu ve Behlül Aydın’ı kamp kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

KEREM BAYKUŞ KARARI!

Trabzonspor alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans ile adından söz ettirerek bordo mavili takımla profesyonel sözleşme imzalayan Kerem Baykuş geçen sezonu kiralık olarak 1461 Trabzon formasıyla geçirmişti. 

1461 Trabzon ile 26 karşılaşmada 3 gol 4 asistlik katkı sağlayan Kerem Baykuş’un Trabzonspor’un kamp kadrosuna yer alması beklenmiyor.

Trabzonspor’un ve Türk futbolunun beklentileri olan Kerem Baykuş için kiralama seçeneği öne çıkarken yeni kurulacak olan Rezerv lig için de düşünülen isimlerin başında geliyor.

Başkan Ağaoğlu dün yaptığı açıklamada Rezerv lig kurulmasının TFF yönetimi tarafından onaylandığını açıkladı.

Editör: TE Bilişim