Gaziantep FK'da forma giyen Güray Vural, FutbolArena'ya açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbolcu karantina sürecinde neler yaptıklarını anlatırken, şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuştu. 
FutbolArena Özel - Gaziantep FK futbolcusu Güray Vural, FutbolArena'ya konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. 

"BAZEN TESİSLERE GİDİYORUM"
Evde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazen tesisler boş olduğum için tesislere giderek koşu yapıyorum. Genelde tesisler boş oluyor. 

"BELİRSİZLİK CAN SIKICI"

Liglerin ne zaman başlayacağı konusunda belirsizlik bizim de canımızı sıkıyor. Dünya bu konuda bir tarih veremiyor. Şu an lig başlamış olsa, 1 ay kadar zaman lazım. Tekrar kamp ortamı ve tekrar oyuncuları lige hazırlamak zor olacak. Ancak tarihler verildiğinde biz de buna saygı göstererek çalışmalara başlayacağız. 

Trabzonspor dışında 3 büyüklerden teklif aldın mı?

- Daha önce aldım. Bonservis sıkıntısı, benim kendi tercihlerim oldu. Kulübün bırakmadığı anlar oldu. Bu sezon olmadı. 

Trabzonspor'daki performansını nasıl buluyorsun? Trabzonspor'un ligdeki durumunu nasıl değerlendiriyorsun?

- Trabzonspor'da çok şanssız anlar yaşadım. Kolum kırıldı. Trabzonspor'un kötü bir dönemine denk geldim. Muhammet Demir de gelmişti benimle birlikte. O da bizi etkiledi. Kendi performansım olarak o dönemi saymıyorum. Devre arası gitmiştim ve son 5-6 hafta oynadım. Ersun hoca ile beraber oynamaya başladım, yine sakatlık geçirdim. Bu süreç de beni etkiledi. Daha sonra kendi isteğim doğrultusunda ayrılma kararı aldım. 

"TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLMASINI ÇOK İSTERİM"

- Trabzonspor bu sezon iyi gidiyor. Gönül ister ki, Trabzonspor şampiyon olsun. Ben Trabzonspor'un şampiyon olmasını çok isterim. 

Editör: TE Bilişim