Son iki sezonda milli ara dönüşlerinde puan kaybeden Trabzonspor, Erzurum karşısında bu şanssızlığı kırmayı hedefliyor. Baskının ortadan kalkması için önlemini alan teknik direktör Ünal Karaman, idmanlarda öğrencilerine terapi uygulayacak.

Milli ara dönüşünde oynanacak Erzurumspor maçı öncesinde Bordo-Mavililer’i endişe sardı... Üst üste alınan Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleri ile moral bulan Fırtına, Erzurum karşılaşmasıyla son yıllarda milli maçlar sonrası yaşanan sansızlığı kırmayı planlıyor. Hem geçen sene hem de bu sene verilen 4 milli ara sonrası oynadığı 4 lig maçından yalnızca 1 galibiyet çıkaran Karadeniz ekibi, diğer 3 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 6 kez ağları sarsarken, kalesinde 12 gol gördü.

Akyazı dolacak

Teknik heyet ise bu durum için önlemini aldı. Teknik direktör Ünal Karaman, bu baskının ortadan kalkması adına her idmanda öğrencilerine adeta terapi uygulayacak. Son iki maçta alınan bol gollü galibiyetlerle iyice havaya giren Bordo-Mavili taraftarlar ise takımın üzerinde oluşan bu endişeyi ortadan kaldırmak için Medical Park Stadyumu’nu doldurmayı hedefliyor.