Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle başkent ekibinden ayrılmak isteyen Tiago Pinto, Trabzonspor’un gündemine geldi. 31 yaşındaki tecrübeli sol bek sözleşmesini tek taraflı feshederse bonservis bedeli ödenmeyecek.

Filip Novak’ın sakatlığında sol bekte sıkıntılar yaşayan Trabzonspor ara transferde bu bölgeye mutlaka takviye yapmak istiyor. İzleme Komitesi arayışlarını sürdürürken, bu mevki için sürpriz bir isim gündeme geldi. Menajerler, Ankaragücü’nde forma giyen Tiago Pinto’yu Bordo-Mavili takıma önerdi. 31 yaşında, 1.77 boyunda olan Portekizli Pinto, daha önce Osmanlıspor’da da forma giymişti.

Hücuma  katkı veren ve kolay adam geçen yapısıyla tanınan tecrübeli sol, Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle başkent ekibinden ayrılmak istiyor. Pinto’nun sözleşmesi tek taraflı feshedeceği gelen bilgiler arasında. Bu durumda Portekizli savunmacı için Trabzonspor bonservis bedeli ödemeyecek. Geride kalan sezonda 11 karşılaşmaya çıkan Pinto, gol ve asist üretemedi.

SOL KANAT VE ÖN LİBERO DA OYNUYOR

31 yaşında olan Portekizli sol bek Tiago Pinto, ülkesinde Braga ve Sporting Lizbon formalarını da giydi. Osmanlıspor’un Süper Lig’de mücadele ettiği sezon dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Pinto, sol bek mevkinin yanı sıra, sol kanat ve ön liberoda da görev yapabiliyor. (Karadeniz Gazetesi)

Editör: TE Bilişim