Süper Lig U19’da yarı final eşleşmeleri finallerin yapıldığı Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucu belirlendi. Trabzonspor'un yarı finaldeki rakibi Fenerbahçe oldu.

9 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabaka A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçlar sonunda şampiyon olacak takım ülkemizi önümüzdeki sezon UEFA Gençlik Ligi'nde temsil edecek.

Hasan Üçüncü “Yüksek konsantrasyonla ve rakip ayırt etmeksizin sahada olacağız.”

Trabzonspor U19 takımımı teknik direktörü Hasan Üçüncü, turnuva maçlarının lig maçlarından daha farklı geçtiğini belirterek, “Göztepe’nin iyi bir takım olduğunu biliyorduk ve hazırlıklarımızı da gerek taktiksel gerekse de mental olarak bu yönde yaptık. Oyuncu grubumuz istediklerimizi sahaya yansıttı. Özellikle ilk 20 dakika çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Göztepe’yi de mücadelesinden dolayı tebrik ederim” dedi.

Yarı finalde Fenerbahçe karşılaşacak olmalarını da değerlendiren Üçüncü, şunları söyledi: “Yarı finale kalan tüm takımlar çok kaliteli. Final yolunda her maça tek tek bakıyoruz. Biz kendi kalitemiz ve yüksek konsantrasyonla rakip ayırt etmeksizin sahada olacağız.”

Yarı finalde diğer eşleşme ise Galatasaray-Kasımpaşa şeklinde oldu.

Editör: TE Bilişim