Bordo-mavili takımda kongreye kısa bir süre kalırken sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.

Ahmet Ağaoğlu göreve devam edeceğinin sinyalini açık şekilde verirken, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise göreve devam etmemekte kararlı olduğunu bildiriyor.

Nisan ayında gerçekleşen ve Ahmet Ağaoğlu’nun başkan seçildiği kongre öncesinde asbaşkanlığı direkten dönen Ömer Eyüboğlu’nun ismi yeniden gündeme gelmeye başladı.

Ahmet Ağaoğlu’na yıllarca yol arkadaşlığı yapan ve Nisan ayında gerçekleşen kongre öncesinde Trabzonspor’un yeni asbaşkanı olması beklenen Ömer Eyüboğlu’nun yerine gerçekleşen toplantılar sonrasında Hayrettin Hacısalihoğlu gelmişti.

2 Aralık’ta gerçekleşecek kongre öncesinde Trabzon Lisesi’ni Dünya Şampiyonu yapan müdür olarak adından sıkça söz ettiren Ömer Eyüboğlu yeni dönemde asbaşkanlığa en yakın isim olarak görülüyor.

Ömer Eyüboğlu kimdir?

Trabzon’da 1954 yılında doğan Ömer Eyüboğlu, sporcu kökenli olup, Trabzonspor, Rizespor, Yolspor ve Necmiati kulüplerinde futbol oynadı. 1981 yılında Trabzon Lisesi’ne matematik öğretmeni olarak atanan Eyüboğlu, 8 yıl süren müdür yardımcılığı görevinin ardından 1995 yılında müdürlüğe atandı ve bu görevini kısa süre öncesine kadar sürdürdü.

Sportif faaliyetlere büyük önem veren Eyüboğlu’nun döneminde Trabzon Lisesi futbol takımı 2003 yılında Çin’in Şanghay kentinde düzenlenen organizasyonda Dünya Şampiyonu oldu.

Kaynak: HaberTS.com

Editör: TE Bilişim