Aynı zamanda Bursaspor’un eski teknik direktörü olan Adnan Örnek, ”Trabzonspor çok iyi bir transfer yaptı. Eğer uyum sağlayabilirse Nemanja Andusic, Visca’ya benziyor. Çok yetenekli bir oyuncu” diye konuştu.

Adnan Örnek: "Trabzonspor, Andusic'i alarak iyi bir transfer yaptı"

Öncelikle Trabzonspor’u kutlamak lazım. Bosna, Hırvatistan, Sırbistan, Kosova gibi bölgelerde iyi çalışmalar yaptılar. O bölgelere hakimim. Trabzonspor’un Almanya, Belçika, Avusturya’da gibi ülkelerde de ciddi çalışmalar yaptığını biliyorum. Trabzonspor iyi bir transfer yaptı diye düşünüyorum.

Adnan Örnek: "Çok yetenekli bir oyuncu"

Nemanja Andusic, Bosna Hersek Ümit Milli Takımı’nda oynuyor. 5 ay kadar birlikte çalıştık. Çok yetenekli bir oyuncu. Trabzonspor onu geçen sene takip etti. NK Celik Zenica’dan sonra Mladost’a gitmişti. Orada 6 ay oynadı. Çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim.

"Andusic, Edin Visca'ya benziyor ama daha skorer"

Kanatlarda çok etkili. Dripling özellikleri var. İyi çalım atar ve iyi ortalar yapar. Abartı olmasın ama Edin Visca’ya benziyor. Andusic daha skorer bir oyuncu. Hem sağ hem de sol açık oynayabilir. Forvet arkası da oynuyor. Çok çabuk süratlenebiliyor ve çok soğukkanlı bir oyuncu. Yetenekli olmasının dışında soğukkanlı olması önemli bir artı bence.

"Uyum sağlarsa Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum"

Bosna Ligi ile Süper Lig arasında elbette bir takım farklar var. Ama genç yeteneğin Trabzonspor’a uyum sağlarsa çok başarılı olacağını düşünüyorum. Trabzonspor, takip ettiği bir oyuncuyu aldı. Uyum sağlarsa faydalı olacağına inanıyorum.

Editör: TE Bilişim