Bordo-Mavililer'de Fenerbahçe maçında ortaya koyduğu başarılı futbolla alkış toplayan Ahmetcan Kaplan için Bundesliga'nın iki takımının takipte olduğu belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmış, maça bordo-mavililerin genç stoperi Ahmetcan Kaplan, çizgiden çıkardığı topla damga vurmuştu.19 yaşındaki stoper için Leverkusen ve Eintracht Frankfurt takımlarının harekete geçtiği ve Göztepe maçında Ahmetcan'ı markaja alacakları öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; 19 yaşındaki stoper için Leverkusen ve Eintracht Frankfurt takımlarının harekete geçtiği ve Göztepe maçında Ahmetcan'ı markaja alacakları öğrenildi.

Trabzonspor'da Edgar Ie'den sonra Vitor Hugo'nun da sezonu kapatması sonrası forma şansı bulan Ahmetcan Kaplan pozisyonlardaki soğukkanlılığı ve pas isabetiyle yaşıtlarının bir adım önüne çıkıyor

2020 yılında Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Ahmetcan'ın sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Bilindiği gibi Ocak ayında Barcelona'nın dünyaca ünlü stoperi Gerard Pique, NFT üzerinden Trabzonspor'un stoperi Ahmetcan Kaplan'a yatırım yapmıştı.

Barcelona'nın yıldızı, NFT (Non Fungible Token)'de Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan Kaplan'ın kartına yatırım yaptı. İspanyol oyuncu 194 Euro'yu gözden çıkarmıştı.

Ahmetcan Kaplan bu sezon Süper Lig'de 371 dakika, Türkiye Kupası'nda ise 185 dakika süre aldı.

Editör: TE Bilişim