Bu sezon ortaya koyduğu performansla eleştiri oklarının hedefindeki Kucka alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etti..

SERBEST KALACAKTI

Karadeniz'in haberine göre : Juraj Kucka Trabzonspor’un başını ağrıtmaya devam ediyor. Daha önce parası ödenmediği gerekçesiyle FIFA’nın yolunu tutan Slovak oyuncu, yapılan 8 Milyon TL’nin ödenmesi sonrası serbest kalmaktan kurtulmuştu. Ancak Kucka yine rahat durmadığı ortaya çıktı. Kasım ayı başında ödeme yapılması gereken Slovak oyuncu, parasının geciktiğini öne sürüp bir kez daha FIFA’nın yolunu tuttu.

MENAJERİNE ‘TAKIM BUL’ DENİLDİ

Kucka'nın bu şikayetiyle ilgili yazının henüz kulübe ulaşmadığı ancak kısa süre içinde tebligatın geleceği öğrenildi. Yıllık 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret alan ve toplamda Trabzonspor’dan 3 milyon Euro’ya yakın para kazanan Kucka’nın bu son davranışı bardağı taşırdı. Ara transferde takımdan gönderilmesi planlanan Slovak oyuncunun menajerine takım bulması yönünde talimat verildiği öğrenildi.

ISINMAYA ÇIKMAMIŞTI

Kucka Malatya maçında Karaman’ın ‘ısın’ talimatını dinlememiş ve yedek kulübesinde oturmayı tercih etmişti. Bu son davranışından sonra Kucka’ya yönetimin nasıl bir ceza vereceği merak konusu oldu.