Trabzonspor’da gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturmanın çalışmaları sürerken, 2021-2022 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcular konusunda somut bir adım atılmadı.

Gelecek sezonun sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caleb Ekuban’a bu sezon gelecek tekliflerin değerlendirileceği ve değerini bulduğunda satılacağı bilgisine ulaşılırken, en çok merak edilen konu ise Abdülkadir Ömür’ün durumu.

Ahmet Ağaoğlu göreve geldikten sonra Abdülkadir Ömür’ün sözleşmesinde iyileştirmeye giderek futbolcunun yıllık ücretini 2 Milyon 750 Bin TL’ye çıkarmıştı. Bugünün kuru ile Trabzonspor'dan yıllık 260 Bin Euro kazanacak olan Abdülkadir Ömür’ün Trabzonspor’a para kazandırarak kulüpten ayrılmayı düşündüğü ve kısa süre içerisinde kulüp ile görüşmelerin sonuçlanacağı öğrenildi.

Abdullah Avcı’nın da en büyük hedefi Abdülkadir Ömür’ü yeniden parlatarak Avrupa’da vitrine çıkartmak. Ömür’ün sözleşmesinde iyileştirme yapılarak uzatılması ve sezon sonunda Avrupa’ya satılması hedefleniyor.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan genç futbolculardan Atakan Gündüz’ün de kampta göstereceği performansın ardından durumuna karar verilecek.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Yusuf Sarı’nın da bu sezon takasta kullanılması ihtimaller dahilinde. Yusuf Sarı’nın takas ile gönderilmemesi halinde sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşmeler gerçekleşecek.

Trabzonspor ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Anthony Nwakaeme’nin durumuna ise gelecek sezonun sonunda karar verilecek.

Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Erce Kardeşler ve Erdar Ie’nin 1 yıllık daha opsiyon hakları Trabzonspor’un elinde bulunduğu için, her iki futbolcu hakkında da karar gelecek yılın sonunda verilecek.

Kaynak: HaberTS.com

Editör: TE Bilişim