Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de etkili olan Trabzonspor’da öne çıkan isimlerden Hugo Rodallega, ESPN’e açıklamalarda bulundu. Kolombiyalı forvet sezon sonu için transfer görüşmeleri yaptığını anlattı. Rodallega, bordo-mavili kulüple bitecek sözleşmesinin ardından yeniden Güney Amerika’ya döneceğiyle ilgili görüşlerini bildirdi.

Deneyimli yıldız, Independiente Santa Fe ile yaptığı görüşmelere değinerek, “Teknik direktör Patricio Camps ile son günlerde bazı görüşmeler yaptık. Beni arayarak Santa Fe’de büyük bir proje olduğunu ve benim de bu projenin bir parçası olacağımı söyledi. Camps kafasındaki oyun, futbol ve hücum futbolu için benim gibi birine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kazanmak istediğini ve benim gibi oyunculara ihtiyaç duyduğunu anlattı. Ben de kendisine bu tekliften dolayı gurur duyduğumu söyledim. Ancak hem kendisine hem de kulüp başkanına bu kararı almanın kolay olmadığını ve bu yüzden düşünmek için zaman istediğimi söyledim” dedi.
Rodallega, Avrupa’dan da teklifler aldığını aktardı, “İspanya’dan teklifler aldım. Uzun yıllar İngiltere’de forma giydim. 33 yaşında bir İspanyol takımının formasını giymek ilgi çekici olabilir. Benim hayalim Avrupa’da devam etmek. Çünkü her zaman söylüyorum, Avrupa’da devam edebildiğim kadar devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kolombiya Milli Takımı’na hizmet etmek istediğini de aktaran Rodallega, asla pes etmeyeceğini ve gollerini atmaya devam ederek çağrı bekleyeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim