Trabzonspor, Marek Hamsik'in takımdan ayrılmasının ardından orta saha boşluğunu doldurmak için Avrupa'dan önemli bir isimle görüşmelere başladı. Eski Atalanta ve İnter oyuncusu Roberto Gagliardini, bordo-mavili takımın radarına girdi.

İtalyan orta saha oyuncusu, bu sezon Monza kulübü ile performansa dayalı bir sözleşme imzalamıştı. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği isimler arasında yer alıyor.

Trabzonspor'un Gizli Forveti Thomas Meunier Trabzonspor'un Gizli Forveti Thomas Meunier

Gagliardini, özellikle orta sahanın merkezinde 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor. Fiziksel gücü, hava toplarındaki etkinliği ve yüksek pas başarısı ile dikkat çeken Gagliardini, İnter'deki altı yıllık süreçte toplam 190 maça çıkarken, 16 gol ve 9 asistlik katkı sağladı. Ayrıca İtalyan oyuncu, milli takım formasını da 7 kez giydi.

Trabzonspor, transfer dönemi başlamadan önce kadrosunu güçlendirmek için ekonomik şartları oluşturduğu oyuncularla imza atmaya hazırlanıyor. Kulüp, kamp dönemine hazır bir kadro ile girmek ve sahada liderlik yapacak bir 'maestro' kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

661Ef9463D1C38D70Dcad623

Editör: Haber TS