Maçın ardından konuşan Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, “Üzgünüz. Fenerbahçe’yi yine elimizden kaçırdık Galip gelmeyi çok istiyorduk. Bunun için çok üzgünüz” dedi.

Hakemle ilgili ise Saral, “Bu zamana kadar hakemler hakkında çok konuşmadım ama hakem bugün maçı çok kesti. Karşı takımı kolladı diyebilirim. Sonuç olarak biz maçı almalıydık. Öndeydik. Duran toptan yine gol yedik. Bu maç Trabzonspor’un hakkıydı oyun olarak mücadele olarak. İkinci yarı çok iyi futbol ortaya koydu takımımız. Trabzonpor büyüklüğünü, taraftarıyla misafir perverliği ile gösterdi. Trabzonspor’a yakışır şekilde güzel maç oldu. Galibiyet olsaydı daha güzel olurdu. Takımızı oyuncularımızı taraftarımızı buradan tebrik ediyorum” dedi.

Maçın kırılma anı ise Gökhan Saral, “Golden sonra Burak’ın kaçırdığı pozisyondu. O gol olabilirdi. Biraz daha rahat davrandı, onu atabilirdi. Bence o kırılma noktası o oldu” dedi.

Göztepe maçıyla ilgili ise Saral, “Göztepe bu sezon süper lige çıkmasına rağmen başarılı bir grafik sergiledi. Bu sezonun flaş takımlarından bir tanesi. Trabzonspor takımı oturdu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ben Göztepe maçını alacak olduğumuzu düşünüyorum. Buradan Trabzonspor ve Göztepe’ye başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim