Beşiktaş, kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenazesine katılmak üzere 63 kişilik kafileyle Trabzon'a geldi. Trabzonspor Kulübü, siyah - beyazlılara jest yaparak takım otobüsünü havalimanına gönderdi.

ŞENOL GÜNEŞ DE AYNI UÇAKLA GELDİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Şubesi ve Transferden Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, yöneticiler, Teknik Direktör Slaven Biliç ve futbolculardan oluşan 63 kişilik kafile saat 11.45'te özel uçakla Trabzon Havalimanı'na geldi. Tüm takımın bulunduğu kafilede sadece Dentinho yer almadı. Trabzonspor'un ve milli takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş de siyah - beyazlı takımın uçağıyla Trabzon'a geldi. Siyah - beyazlıları havalimanında Trabzonspor As başkanı Ali Kemal Başaran karşıladı.

TAKIM OTOBÜSÜNÜ GÖNDERDİ

Trabzonspor Kulübü, Beşiktaş'a jest yaparak takım otobüsünü siyah - beyazlı takımın kullanımına tahsis etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kulübün VIP minibüsünü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için havalimanına gönderdi. Ancak Orman ve yöneticiler, Biliç ve takımla birlikte ön camında Beşiktaş yazılı pano bulunan Trabzonspor takım otobüsüne bindi. Siyah - beyazlı kafile daha sonra bir restorana geçerek basına kapalı öğle yemeği yedi. Yemeğe Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Editör: TE Bilişim