Trabzonspor yönetimi, olağan genel kurulda mali ve idari yönden ibra edildi.

Trabzonspor’un önümüzde ki yıl gelir – gider bütçesi 740 Milyon 100 bin TL denk bütçe olarak açıklandı. Bütçe Genel Kurulda oy birliği ile kabul edildi. Ahmet Ağaoğlu yönetimi mali ve idari yönden oy birliği ile ibra edildi.

ŞİKE KOMİSYONU İÇİN YÖNETİMLE GÖRÜŞÜLMESİ KARARI VERİLDİ

Bütçenin kabul edilmesinin ardından, Genel Kurul Üyesi Levent Sekban tarafından önnerilen Şike Komisyonunun Kurulması önerisi oylandı. Oylama öncesinde ise öneriye veren Sekban, söz aldı. Sekban, “Trabzonspor genel kuruluna bilgi verecek olan şike Komisyonu Araştırma Komisyonunun kurulması kararı alınması.. Şike komisyonu araştırma komisyonunda 5 kişi bulunacak, 3 kişi yardımcı yedek üye..” dedi. Sekban, üye ve yedek üyelerin kimler olacağına da sözlerine ekledi.. 

Bunun üzerine Divan Başkanı Sürmen, Komisyonu kurulabileceğini ancak üyelerin kimler olacağı yönünde emrivaki yapılmaması gerektiğini ifade etti. 

Sürmen,  Şike Komisyonunun, Trabzonspor yönetimiyle görüşüldükten sonra kurulmasını Genel Kurulda oylandı. Sürmen, “Bence yönetimle konuşun. İstişare edin. Yönetim hukuk çalışmalarını kimseden gizlemiyor. Devam eden ir davanın komisyonunu oluşturacağız. Oluşturmasak sanki karşıymışız gibi algı oluşacak” dedi ve ardından oylamaya geçti. Oylamada Genel Kurul üyeleri yönetimle görüşüldükten sonra oylanması yönünde görüş belirtince Şike Komisyonu kurulmadı ve komisyon için yönetimle görüşülmesine karar verildi..