Trabzonspor'a katılmayan oyuncular hakkında bilgi veren Karaman, "Yasin'nin iki gün izini var. Henrique'nin kendi nedeniyle pasaportu nedeniyle akşam aramız katılacak. Zokora ve Bamba'nın mazereti yok kampa katılmadılar. Onunla alakalı noter tespiti var. Empati yapmaya çalışıyoruz ama Trabzonspor'dan para kazanıyorlar. Somut bir şekilde gerçekçi bir açıklama bekleriz bu arkadaşlardan. Şuan da bir ulaşım yok. Janko'nun en son oynadığı milli maçta sakatlığı olduğunu belirtti. Almanya'da kendi doktoruna kontrol ettiriyor. Kısmı kas yırtığı olduğu ve Janko'nun bir mazeretli birlikte iki hafta tedavi süreceğini belirtti" şeklinde konuştu.

HALİL İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Halil'in takımdan ayrılması ile ilgilide konuşan Ünal Karaman, ''Kendisinden gelen bir teklif vardı. Görüşmelerimiz  devam ediyor. Halil'in son durumunu önümüzdeki günlerde netleştireceğiz" dedi.

4 HAZIRLIK KAMPI YAPACAĞIZ

Hazırlık kampında 4 maç yapacaklarını belirten Karaman, "Maçların net programı belli olmadı. Ama oynayacak rakiplere göre tarihler belli olacak. 4 maç yapacağız somutlaşırsa açıklanacak." dedi.

NOTER TESPİTİ YAPILDI

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz Kampında devam ediyor. İlk idmanını bugün sabah 11:00’da yapan Trabzonspor’da idmana Halil, Zokora, Bamba, Yasin ve Janko katılmadı.  Bordo-Mavililerde idmana mazeretsiz katılmayan Zokora ve Bamba ile ilgili olarak ise noter tespiti yapıldı. 

Ülkelerinin milli takımında Afrika Kupası eleme maçında mücadele eden futbolculara izin verilmiş ancak kamp başladığı süreçte izinleri son bulmuştu. 

Bugün idmanda olmaları gereken futbolculara mazeretsiz idmana katılmadıkları için Trabzonspor’un Kamp Yaptığı Davraz’a noter çağrılarak idmana katılmadıkları kayıt altına alındı. 

Her iki futbolcuya da para cezası verileceği kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim