Trabzonspor’da başarılı sonuçlar taraftarı şampiyonluk yolunda heyecanlandırırken, Trabzonsporlu taraftarlar ile futbolcuların daha çok kaynaşması için yapılan çalışmalar da devam edecek.

Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak’ın Medical Park Stadyumu Kuzey Kale Arkası’nda bulunan taraftarlar ile düzenlenen yemeğin ardından, Guney Kale arkasında bulunan taraftarlar ile yerli futbolcuların yemekte buluşacağı öğrenildi.

Abdülkadir Ömür’ün Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada oldukça hırslı ve istekli olması, Trabzonsporlu taraftarları fazlasıyla mutlu ederken, hafta içerisinde Trabzon’da gerçekleşen yemekte taraftarların Abdülkadir Ömür’e verdiği destek, futbolcunun Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasında yaşadığı tatsızlığın atlatılmasında çok etkili olduğu gözlendi.

FUTBOLCUYLA TARAFTAR EL ELE VERİYOR!

Trabzonspor’un şampiyonluğa ambargo koyduğu yıllarda futbolcu ile taraftarların samimiyeti başarıda önemli rol oynarken, Trabzonsporlu taraftarların da “futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası Trabzon’a gelsin” tezahüratları stadyumu inletiyordu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI TRABZON’A GELİYOR!

Özellikle Trabzon’dan yetişen futbolcuların çocukluğunda taraftarı oldukları takıma aidiyet duygularını kaybetmemesi adına Trabzonsporlu taraftarlar ile olan bağın kopmaması şampiyonluk yolunda önemli bir etken olarak gözüküyor.