Mücadeleyi  yedek kulübünesinin arkasındaki  tribünde biletli olarak takip eden fanatik Trabzonsporlu, Trabzonlu iş adamı Gökhan Yılmaz mücadele sonunda yedek kulübesinde çektirdiği hatıra fotoğrafıyla tepkilerin hedefi oldu.
Karşılaşmanın bitişiyle birlikte polis kontrolünde  stadyumdan ayrılan Trabzonsporlu taraftarlar arasında yer alan Yılmaz herhangi bir art niyetinin olmadığını ifade etti. 
61saat’e açıklamalarda bulunan Gökhan Yılmaz “Maalesef fotoğraf Beşiktaş taraftarlarınca yanlış anlaşıldı. Bizler futbolcu yakınları ile birlikte misafir tribününde maçımızı izledik. Güvenlik bizi normal çıkışten değil de stadyumun içerisinden yedek kulübelerinin olduğu yerden çıkaracağını söyledi, hep birlikte polis arkadaşları takip ederek stadyumdan ayrılıyorduk, o ara Beşiktaş yedek kulübesinin önünden geçerken dedim bir hatıra fotoğrafı çektireyim. 

ÖLMÜŞ BABAMA BİLE KÜFER EDİYORLAR BU KADAR OLMAZ 
Polis orada acele etmemi istedi ve bende elimle '2 saniye' müsade isteyince ortaya böyle bir görüntü çıktı. Yani zaten orada işaretimden belli, 2 saniye memur bey derken arkadaşım çekti, zaten bir kare foto çekildim, onu da paylaştım. 

İnanın o heyecandan 2 golü bile unutmuştum ben. Herhnangi bir art niyetim olmadığını Beşiktaş kulübü yöneticilerine de, taraftar gruplarından beni arayan arkadaşlara da söyledim. Sonuçta hepimiz Türkiye Cumhuriyiti vatandaşıyız. Küfür etmedim, bir saygısızlık yapmadım, sadece bir fotoğraf çekildik. Arayanlara da bunu anlattım. Paylaşımımı kaldırmama rağmen küfürler yağdırmaya devam ediyorlar. Herkesin anası babası çoluk çocuğu var. bu kadar nefret niye. 
Ölmüş babama bile etmedikleri küfür kalmadı. Neden bu hale geldik anlamış değilim. Kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Ama bu kadar tehdit, bu kadar küfür olmaz.  ” İfadelerini kullandı. (61saat)

Editör: TE Bilişim