Trabzonspor’un şampiyonluğu sonrasında oluşturulmaya çalışılan algı ve isyana Trabzonsporlu Koray Aydın’dan dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ankara’da düzenlenen Trabzon günlerinde 61saat’e konuşan Koray Aydın, ” ağlama duvarı var. Ben İsrail’e gitmiştim bakanken, merak ettim ağlama duvarına gittim. Herkes elini duvara dayamış, ağladığını gördüm. Bunlar da ağlasınlar yani. Eskiden hazıra konmaya çok alıştılar ondan kurtulmanın gerektirdiği bir psikolojik problem içindeler. Öyle bir şey yok. Bugüne kadar Anadolu futbolunun bütün emeklerini alıp götürenler onlar. Bu VAR’ın varlığı ile beraber de bu alışkanlığını kaybettiler. VAR hata yapabilir. Yapıyor da. Diyelim hata oranı %20 olsa da o %80 ile onların o önceden iş ayarlayıp kolay şampiyonluklarını elde edemeyecekleri bir düzen oluştu. Onun için biraz sesleri çıkmalı yani. Çıksın, biraz bağırsınlar.” Dedi.

Şike sürecinde Trabzon’u temsil eden vekiller arasında Trabzonspor’un ve Türk futbolunun haklarını savunan tek isim olarak hafızalarda yer edinen Koray Aydın, son yaptığı açıklamalar ile yeniden takdir topladı.

Editör: TE Bilişim