2014 yılında Trabzonspor'a üye olan ünlü tiyatro oyuncusu Erkan Yüce, Ahmet Ağaoğlu'nun başkan olarak seçildiği kongrede oy kullanan isimlerden biriydi.

Trabzonspor'a olan bağlılığı ile bilinen Gültekin, oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde Kuyumcu Gültekin karakteriyle tanınıyor.

Oynadığı rolde de Trabzonspor armasını yakasında taşıyarak, Trabzonsporlu taraftarları mest eden Erkan Yüce sosyal medya hesabı üzerinden Trabzonspor yönetiminin almış olduğu yasa dışı karara tepki gösterdi.

Kulübe kendi kredi kartıyla üye olduğunu ve üyelik aidatını da tamamen kendisinin ödediğini belirten Erkan Yüce, Trabzonspor yönetiminden beklediği cevabı alamayınca sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini dile getirdi.

İŞTE ERKAN YÜCENİN PAYLAŞIMI

2014 yılında bu şehrin bir vatandaşı olarak bir Trabzonlunun aynı zamanda bir üyeliği olması gerektiğine inanarak kendim bizzat ziya bey tesislerinde 2 fotoğraf ve nüfus kağıdımı vererek üyelik giriş ücreti ve giriş aidatımı kredi kartımla ödeyerek ve daha 20 gün önce aidatlarımızı tekrar kendimiz ödeyerek hiç bir adayın veya yöneticinin kesinlikle bu bizim Trabzonsporluk görevimizdir deyip aidatlarımızı ödetmeden bu görevimizi ifa ettiğimiz canım kulübünüzden dün itibariyle üyeliğimizin silindiğini öğrendim.. Kulüpte görevli bir abimi aradım abi nedir bu dedim üyelik tüzük müzük büzük bişeler dedi tek anladığım üyelikten çıkarıldın dediğiydi.. Neden dedim ben sana döneceğim demesine rağmen 2 kez aramama cevap bile vermedi.. Onur Sağırı aradım böyle bişe yok 300-400 mağdur var dedi ama maalesef benim midem bulandı.. Kimseye haber vermeden kulüp üyeliğinden yasal olmayan bir şekilde kimin haddine üyelikten çıkarılmam şimdi soruyorum 23227 nolu üyesi olduğum bu kulübün kongre üyeliğine hak kazandığım bu kulüpte oy kullanamayacakmıyım yada yaşarsak 20 yıl sonra divan üyesi olamayacakmıyım.. Acil bu konuda gasp ettiğiniz hakkımızı geri verin bizi dilekçelerle uğraştırmayın.. Kim haksız şekilde üye yapılmışsa oy için gidin onları çıkarın Sakın bizim Trabzonsporluluğumuzu sınamayın..Saygılarımla;