Trabzonspor ezeli rakibi Fenerbahçe ile Evinde oynadığı maçı hakem Ali Palabıyık'ın ciddi hatalarına rağmen 2 – 1 kazanmayı bildi. Ve taraftarına büyük mutluluk yaşattı.

Kartal'da Kartal Trabzonlular Derneğinde maçı izlemek için bir araya gelen taraftarlar büyük heyecanla maçı hep birlikte izlediler. Maçın sonucunda alınan galibiyetle dernek'te büyük mutluluk yaşandı.

Dernek yönetimi ve taraftarlar sokağa dökülerek meşaleler eşliğinde horonlar oynayarak şampiyonluk şarkıları söylediler. Dernek başkanı Zeki Karaismailoğlu bu sene şampiyonluğa çok inandıklarını söyleyerek şampiyon olmamız halinde dernek yönetimi olarak çok güzel bir organizasyon hazırlıklarına başlayacağız dedi.

Kartal Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Hamza Sönmez ise biz Trabzonlular bizlere yapılan haksızlıklara artık susmuyoruz ve susmayacağız diyerek biz hazırlıklara başladık bu organizasyon onun sadece ön çalışmasıydı diyerek şampiyon olduğumuzda Kartal Trabzonlular Derneği olarak Trabzon'a 10 otobüs kaldırıp şampiyonluğumuzu kutlayacağız dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu





Editör: TE Bilişim