Türkiye tam bir futbol ülkesi diyoruz; halk olarak bunu kabul ediyoruz ama yönetici bazında futbol her zaman katlediliyor; özellikle İstanbul takımlarına olan var kararları nedense Anadolu takımlarına her zaman yok. Türkiye’de lig bu sene adaletli oluyor dedikçe işin suyu çıktı ve Trabzonspor’un bir şampiyonluğu daha göz göre göre elinden alındı. Bütün Türkiye gördü ama hakemler bir türlü göremedi, bu kadar gözünüz bozuksa hakemlikte ne işiniz var; onlarca kamera içinden bu kadar net şeyleri de göremeyecekseniz, neden hakemlik yapıyorsunuz, illa ki İstanbul’dan mı şampiyon çıkacak. Gençlerin Trabzon yönetiminin verdiği emeklere her yıl olduğu gibi bu yılda yazık etmeyi başardılar; hep birlikte tebrik ediyoruz; işte detaylar

Denizli’de gözü bozuklar VAR

Biz hakem düşmanı değiliz ama artık hakemlerin Trabzonspor düşmanı olduğunu düşünmeye başlayacağız; bir takıma her sene aynı muamele yapılır mı? En çok Türk futbolcu Trabzon’da yetişiyor; milli takımın hocası Trabzon’da yetişti, Türk futbolu için bu kulüp her şeyi yaptı ama bu kulüp için Türk futbolu ne yaptı. Daha önce elinden kupası alındı; Türkiye dünya manşetlerine bile konu oldu ama ülkemiz de TFF adlı yönetim hiç sesini çıkarmadı; bu yıl da aynı şeyler hakemlerle yaşanıyor; Türkiye’de heral de İstanbul’dan başka yerde şampiyonluk kutlaması izlemek istemiyorlar ki kutlayacak kimsesi olmayanlar ne yapıp ne edip kollanmayı biliyorlar.

Trabzon bu ligde olmasın o zaman

Trabzonspor bu ligde olmasın o zaman, nasıl olsa siz bu takımı şampiyon olarak görmekten haz etmiyorsunuz; o zaman genç Uğurcan neden o kadar kendini parçalıyor; Abdulkadir’ler futbol resitalini boşa yapıyor. Kuzeyin kralı makine gibi golleri boşa atıyor, Türkiye de futbol adına en güzel şeyler bu takımda yapılıyor. Şu an takımları satışa sunsak sene başında kimsenin adını bile duymadığı oyunculara şu an Trabzonspor milyon Euro iste kapısına dizilirler. Dünyada ki takımlar bir şeyden anlamıyor değil mi? Sadece sizin hakemleriniz sizin yöneticileriniz bu işi iyi biliyor; çok söyleyecek söz VAR ama ne desek bu adalet bir türlü değişmedi. Bundan sonra da ümidimiz VAR mı; onu da pek bilmiyoruz.

Editör: TE Bilişim