Tolga’nın gitmesiyle ‘2.kaleci sensin’ denilen ve G.Saray başta olmak üzere birçok teklifi geri çeviren Fatih, bir anda Onur’a yakınlığı ve Boğuşlu faktörü ile Zeki Ayvaz’ın öne çıkarılmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

FATİH’İN İSYANI BÜYÜK

Trabzon’da Fatih’in isyanı büyük… Bordo-Mavililer’de geçen sezon 1461 Trabzon’da gösterdiği inanılmaz performans ile alkış alan ve transferin gözdesi haline gelen kaleci Fatih, Trabzon’da ‘geleceğin 1 numarası’ olarak gösterilirken bir anda unutulması nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi. Sezon başında ‘Tolga ve Onur’dan biri gidecek, sen 2.kalecisin’ diyerek takımda tutulan Fatih, şimdi unutulmasına isyan ediyor.

TALİPLERİ VARDI

Tolga’nın gidişi sonrasında Onur’un arkasından ikinci kaleci olmayı bekleyen Fatih, verilen söz nedeniyle başta G.Saray ve Bursaspor olmak üzere birçok Süper Lig takımının büyük rakamlar ile yaptıkları teklifi geri çevirdi. Ancak sezonun başlamasıyla ikinci kaleciliği konusunda ciddi rahatsızlık yaşamaya başladı. Onur’un yakın arkadaşı olması ve Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu’nun da etkisiyle Fatih’in yerine ikinci kalecilik için Zeki Ayvaz’a bir anda dönüş yapıldı.

TERCİH SONRASI YIKILDI

Sakatlığı nedeniyle bu tablonun yaşandığı için isyan etmeyen Fatih, ardından takıma dönmesine rağmen ‘2.kalecilik’ için Zeki Ayvaz’ın artık Onur ve Boğuşlu faktörü ile tercih edilmesiyle adeta yıkıldı. Sezon başında Mustafa Akçay ve yönetimin, Onur’un satılması durumunda 1.kalecilik rüyası ile Trabzon’a gelip, cazip teklifleri geri çeviren Fatih’in bir anda üçüncü kaleciliğe atılması, büyük bir yeteneğin önünün kesilmesi nedeniyle tepki yarattı. Fatih’in devre arası bu tabloda ayrılmayı isteyeceği, verilen sözün tutulması nedeniyle bu kararında ısrarcı olacağı ifade edildi.
Editör: TE Bilişim