UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Lazio ile  karşılaşacak Trabzonspor, İtalya'ya gitti.
Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve taraftarların yer aldığı 167 kişilik kafileyi taşıyan uçak Trabzon Hava Limanı'ndan, yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 1,5 saatlik gecikmeyle 11.55'de hareket etti.

Bordo-mavili takımın 20 oyuncudan oluşan kadrosunda, sakatlığı bulunan Kadir Keleş ile kart cezalısı Zokora'nın yanı sıra Giray, Caner ve kaleci İbrahim Demir yer almıyor.  

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun da bulunduğu kafilede toplamda gazeteci, futbolcular, iş adamları ve siyasetçilerle birlikte toplamda 170 kişi yer aldı. Kafilede en dikkat çeken isim ise geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaş oldu. 

Kafilede toplamda 20 futbolcu yer aldı. İşte o isimler;

Onur Kıvrak, Mustafa Yumlu, Gustavo Colman, Abdulkadir Özdemir, Adrian, Alanzinho, Aykut Akgün, Aykut Demir, Paulo Henrique, Emre Güral, Fatih Öztürk, Florent Malouda, Jose Bosingwa, Marc Janko, Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Bamba, Yusuf Erdoğan , Zeki Ayvaz, Zeki Yavru
Editör: TE Bilişim