Mersin'i 3-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Zaferin ardından gözyaşlarını tutamayan teknik direktör Halilhodzic, bir duygu yoğunluğu yaşadığını söyledi. Trabzonspor'a imza attığı günden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiğini söyleyen kurt hoca, gözyaşları için şöyle konuştu: "O an kazandığımız için mutluluk gözyaşları döktüm. Çünkü zor bir dönemdi. Maç içerisinde de gergin anlar yaşadım. Serdar'ın ayağı kırıldı sandım, ayrıca Mustafa önümde sedyede oldukça kötü durumdaydı. Ben bu takımın hocasıyım. Mutluluk ve mutsuzluğu tüm damarlarımda hissederek yaşıyorum."

PSG ile 6. hafta kardeşliği

Halilhodzic, takım oyununun sadece futbolcularla olmadığını vurgulayarak, "Teknik direktör, oyuncularının ne hissettiğini anlar. Her yönden çok sancılı bir dönemden geçtik. Bu dönemi geride bırakmak için önemli bir adım attığımızı düşünüyorum" dedi. Boşnak hoca, 2003-2004'te çalıştırdığı PSG'de de ilk 5 haftada 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik alarak yine 4 puan toplamıştı. Halilhodzic, PSG'deki gibi Trabzon'da da 6. maçında galibiyetle tanıştı.

Yendik, güneş'i Trabzon'a getirdik

Lokeren maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic'in keyfi yerindeydi. Boşnak hoca idmanın başında gazetecilere güneşi işaret ederek, "Kazandık ve güneşi Trabzon'a getirdik" esprisi yaptı. Günlerdir yağmurlu havanın etkisinde olan Trabzon'da dün güneşli bir hava hakimdi.

Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim