Taraftarların beklediği formaların önceki sezonlara oranla çok daha farklı tasarımlara sahip olduğu öğrenildi. Yeni sezonda forma  satışlarını artırmak için çeşitli kampanyalar yapmayı planlayan yönetimin TS Club’lardaki ürün çeşitliliğini de artıracaği belirtildi. Yeni  formalara taraftarın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

FORMALARIN ÖZELLİKLERİ: 
Nike, Trabzonpor için 3 farklı forma tasarladı. Trazonspor Şampiyonluk zamanından çubuklu forma yeniden tasarlandı. İkinci forma ise beyaz forma. Bu öze dönüşü simgeliyor. 3. forma ise bordo ve mavi renklerini hakim. Bu formada Trazonspor'un Avrupa arenasında ki hedefini simgeliyor. Bu formalar özel teknoloji ile üretildi. Özel olarak üretilen, geri dönüştürülen ipliklerle üretiliyor. Her forma için 13 plastik şişe harcandı. Plastik şişelerden üretilen formalar. Bu formalarla futbolcuların üst düzey performans sergilemesi hedefleniyor. 

Trabzonspor'un TS Clup'tan sorumlu yöneticisi Mehmet Terzi, yeni sezon formalarının kendisini çok heyecanlandırdığını kaydetti. 

Aykut ise, "Formalar güzel. Hepsi bir binden güzel. Trabzonspor forması kutsal bir formadır. Bodo-Mavi renkler herşeye bedel. Burası inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Ben formanın uğuruna inanmam. Onlar hikaye. inşallah bu sezon hepimiz için hayırlı uğurlu olur" dedi. 

Alanzinho, "Çok güzel. Umarım, bu formalar bize başarı ve iyi bir sezon getirir. Beyaz formayı daha çok sevdim.  Ben formanın uğuruna çok inanmam. Genelde beyaz formayı daha çok sevdiğim için bunu giyim. Uğuruna çok inanmam. Sahada iyi bir performans sergilemek gerekir" dedi. 

Adrian ise, "Formalar çok güzel. Tabiki renkleri harika. Yeni sezona umarım şans getireceğini düşünüyorum" dedi. Adrian formaları 13 pet şişeden üretilmesi konusunda ise, "Bizim için futbolcular için formanın neden yapıldığı çok önemli değildir. Hafif olması gerek. Ben bu formalar içerisinde kendimi hafif hissediyorum. Bu da bizim için çok önemli" dedi. 

Aynı soruya Alanzinho ise, "Hafif formalar benim sahada çok iyi hareket etmemi sağlıyor. Umarım bu sahada içerisinde benim işime yarayacak" dedi. 

Formanın hafif olması önemli. Sahada bir performans veriyorsun. Sıkmaması lazım. Hafif olması bizim için uygun" dedi. 

Taraftarın formaları giymesi bizi motirve ediyor. Bordo-Mavili renkler önemli birşey. Bunu da tribünde gördük mü bizi de etkiler. Alanzinho'nun giydiği hepsi bir birinden güzel. Şuan da bizim için sıkıntı yok" dedi. 

Aykut Derry Citiy maçı ile ilgili olarak ise, "Bizim için açımızdan önemli bir maç. Hocamız karar verir. Ona ben karar veremem. Oynayıp oynamayacağımı. İyi bir hazırlandık. Hepimiz hazırız. İyi bir başlangıç yapıp deplasmanda ki maça iyi bir sonuçla gideceğiz" dedi. 

Alanzinho ise, "Sezonun ilk maçı bizim için çok önemli. 2 haftalık bir çlaışma süreci geçirdik. Sezona iyi başlayacağımızı düşünüyorum" dedi. 

Adrian ise, "Avrupa ligi maçları bizim için çok önemli. Gruplara kalmak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz. Bu maçlara bu motivasyon ile çıkacağız" dedi. 
Editör: TE Bilişim