Oscar Cardozo, Carl Medjani, Essaid Belkalem ve Kevin Constant gibi güçlü isimleri kadrosuna takviye eden Trabzonspor, Beşiktaş ile birlikte yeni sezon öncesi en hazır takım olarak gösteriliyor. Fenerbahçe'de hoca krizi, Galatasaray'da ise transferlerin henüz gerçekleşmemesi Bordo-Mavililer'in çıtayı yüksekte tutmasına neden oluyor. Hem Avrupa'da başarı hedefleyen, hem de ligde şampiyonluğu kovalayacak bir takım isteyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Vahid hocanın istediklerini teker teker şehre getirip imzayı attırdı. 

Yönetim tek vücut

Hacıosmanoğlu'na muhalif olan üyeler daha önce mevcut yönetimin gitmesi için imza kampanyası başlatmıştı. Fakat yapılan transferler ve camia içinde oluşan güzel hava imzaların geri çekilmesini sağlamıştı. Hatta Başkan'a karşı olan kişiler görüş değişikliğine giderek tek vücut olma kararı aldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşüp bundan sonra Trabzonspor'un menfaatleri için ortak karar alma gibi bir proje sunuldu.

Kadro kurmak zorlaştı

Avusturya kampı sonrası takımda düşünmediği 7 ismi kadro dışı bırakan ve kulüp bulmalarını isteyen Vahid Halilhodzic, kadro kurmakta sıkıntı çekiyor! Yapılan yabancı oyuncu transferlerinin ardından oluşan bolluk, Bosnalı çalıştırıcıyı tercih yapmakta zorluyor. Fakat şu biliniyor ki, 62 yaşındaki çalıştırıcının elinde hem kupada hem ligde hem de Avrupa’da başarı kovalayabilecek bir kadro var.

Bu kadar yıldız 6.5 milyon Euro

Trabzonspor, Adrian, Henrique ve Olcan transferlerinden kasasına toplam 11.5 milyon Euro (32.3 milyon TL) para koydu. 18.5 milyon Euro’luk (52 milyon TL) harcama yapan Bordo-Mavililer’in cebinden şimdilik 6.5 milyon Euro (18.5 milyon TL) gibi bir miktar çıktı.


Editör: TE Bilişim