Trabzonspor’un evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacağı maç öncesi, Trabzonspor camiası taraftarı uyarırken troll hesaplar üzerinden çalışmalara başlandığı gözlendi.

Trabzonsporlu taraftar grupları, taraftarların oyuna gelmemeleri ve gergin ortamın Trabzonspor’a zarar vereceği yönünde çağrılar yaparken, sosyal medya üzerinde çok sayıda kimliği belirsiz hesap Trabzonsporlu taraftarları tahrik ederek ortamı germeye çalışıyor.

ALİ KOÇ'UN ÇABASI YEMEDİ! DEVREYE TROLLER GİRDİ!

Önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamaları ile ortam gerilmeye çalışırken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yaptığı açıklama ve resmi olarak verilen cevap alevlenmeye başlayan ortama su dökerek söndürdü.

Hakem Ali Palabıyık’ın atanmasının ardından, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kontrol edildiği iddia edilen troll hesapların da etkisiyle küllerinden doğurulmaya çalışılan kavga ortamına Trabzonsporlu taraftarlar sakin kalarak müdahil olmuyor.

TRABZONSPOR TARAFTARI BU OYUNA GELMİYOR

Trabzonsporlu taraftarlar geçmiş yıllarda yaşanan gerginliklerin ardından Fenerbahçe’nin oynamadan aldığı puanlar ile şuan net şekilde yüzleşmiş durumda ve tahriklere kapılamamakta kararlı gözüküyor.

Trabzonsporlu taraftarlar da troll hesaplar üzerinden ortamı gererek, havadan 3 puan almayı planlayanları muhatap almayarak sadece takımlarına destek oluyor.
 

Editör: TE Bilişim