Süper Lig’de şampiyonluk yolunda ilerleyen lider Trabzonspor’un Norveçli oyuncusu Anders Trondsen, ligin ilk yarısını, sezon sonu hedeflerini ve kentteki yaşantısını anlattı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalan ancak oynadığı karşılaşmalarda bordo-mavili ekibe önemli katkılar yapan tecrübeli oyuncu, şampiyonluğa kilitlendiklerini söyledi.

Norveç basınına konuşan Trondsen, “Bu sezon hedefimiz şampiyon olmak. Şu ana kadar işler yolunda gitti. Yapmamız gereken aynı şekilde devam etmek. Maç maç bakıyoruz ve oynadığımız her maçı kazanmaya odaklanıyoruz. Böylece sezon sonunda istediğimiz noktaya varabileceğiz” dedi.

Takım arkadaşı Marek Hamsik’e övgü yağdıran Trondsen sözlerine şöyle devam etti:

“Kadromuzda çok iyi oyuncular var. Her gün bu futbolcularla idmana çıkmak, onların yaptıklarına tanık olmak büyük keyif. Marek Hamsik gerçekçi, çok sıkı çalışan, kendisine işine adamış tam bir profesyonel. 34 yaşında ama neredeyse hiç sakatlanmıyor. Milli takımında da oynuyor, neredeyse tüm maçlarda 90 dakika sahada kalıyor. Şampiyonluk mücadelesine fark yaratarak katkı yapacağını umduğumuz birisi.”

Sörloth’tan miras kaldı!

Trabzon’da yalnız yaşayan Trondsen, Noel’i Türkiye’de geçirdi. Norveçli oyuncu, evindeki Noel ağacının da kendisine Trabzonspor’daki eski takım arkadaşı ve vatandaşı Alexander Sörloth’tan miras kaldığını ifade etti.