Trabzonspor’u yakından takip eden gazeteciler, hem içerde oynanan karşılaşmalarda hem de deplasmanda bordo mavili takıma yoğun ilgi gösteriyor.

TSYD Trabzon Şubesi yöneticileri, Trabzonspor muhabirlerinin kenetlenmesi ve ortaya güzel görüntülerin çıkması adına yoğun çaba gösteriyor.

Gazetecilerin sadece işine odaklanması için konaklama ve ulaşım organizasyonlarında görüşmeler yaparak gazetecilerin yükünü hafifleten TSYD Trabzon Şubesi, oynanacak karşılaşmalarda kafile başkanlığı sistemini de getirdi.

Antalyaspor deplasmanında Trabzonspor’u takip eden gazetecilerin kafile başkanlığını yürüten TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, görevini başarıyla tamamladı.

Profesyonel şekilde hareket eden gazeteciler, kafile başkanlığı sistemi ile beraber oynanan deplasman karşılaşmalarında ortak hareket ederek, Türkiye’ye Trabzon yerel basının gücünün gösterilmesi adına önemli mesaj veriyor.

HaberTS ailesi olarak, Trabzonspor’un Antalya’da muhteşem şekilde karşılanmasında ortaya çıkan görüntülerin, Trabzon’da taraftarların moral ve desteğinin görüntülenmesinde ve Türkiye’nin muhteşem görüntüleri izlemesinde büyük katkısı olan TSYD Trabzon Şubesi’ne teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim