Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, bugün saat 19.00'da Başakşehir'e konuk oluyor. Bordo-Mavili ekip; Koronavirüsten 7, sakatlıktan 3 ve ceza nedeniyle de bir oyuncusundan yoksun olacak.

Bugünkü zorlu maça dair değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Tunç Kayacı, Başakşehir'in Trabzonspor karşısındaki tek derdinin; Bordo-Mavili ekibin eksiklerini avantaja çevirerek sahadan puan veya puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi.

Tunç Kayacı; "Trabzonspor'un ciddi eksikleri var. Böyle bir maçta böyle bir yükü kaldırmak kolay değil. İki bekiniz yok. Vitor Hugo ve Edgar Ié, şu anda takımın bel kemiği gibi. Berat ve Bakasetas'ın performanslarının çok üzeri çıkması lazım. Başakşehir'in tek derdi puan ve puanlar almak. Trabzonspor'un oldukça eksik olmasını bir avantaja çevirmek isteyecektir Başakşehir. Nwakaeme çok formdaydı. Djaniny ve Ekuban'a iş düşecek. Abdullah Avcı 11 çıkarır, onları motive de eder ama burada şu sıkıntı var; hamle gücünüz, bu konuda zorlanabilirsiniz." dedi. (61Trabzonhaber)

Editör: TE Bilişim