Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Sertaç Güven, Trabzonspor - BB Erzurumspor eşleşmesini yorumlarken şu ifadeleri kullandı;

"Kura çekimi camiamıza ve Türk futbol ailesine hayırlı olmasını diliyorum. 160 takım arasından son 8'e kalan, çeyrek finale kalan 8 güçlü takım. Hepsi önemli rakipleri eleyerek buraya geldi. Bundan sonraki bütün maçların çetin geçeceğini, iyi gececeğini düşünüyorum. O yüzden tüm maçların seyir zevkinin yüksek olduğunu düşünmek mümkün. Sadece futbolun konuşulduğu, seyir zevkinin yüksek olduğu maçlar olmasını diliyorum. Trabzonspor, tüm maçlara galibiyet amaçlı çıkıyor. Galibiyet potansiyeli yüksek bir futbol kadromuz var. Bu maçta da iyi sonuç almayı düşünüyoruz."

RAKİBİN BAŞKANI NE DEDİ?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile Erzurumspor eşleşirken, Erzurumspor'un Başkanı Hüseyin Üneş, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Üneş, "Beşiktaş'ı eledik, geçen sene bundan bir tık altında daha kadromuz vardı, Beşiktaş ile başa baş mücadele vermiştik. Beşiktaş'ı elememizi büyük sürpriz olarak görmüyorum." dedi

Trabzonspor için konuşan Hüseyin Üneş, "İnşallah Trabzonspor'u da şehrimizde en güzel şekilde ağırlayacağız." sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim