Ve huzurlanızda;
Futbolda bu yıl modanın yeni trendi Anthony Nwakame!...


Yöneticiler daha iyisini bilirler elbet, lakin Trabzonspor'un yükselen değeri Anthony Nwakaeme'yi ne yapıp edip ellerinde tutmasını salık veririm naçizane şahsım olarak!..

Çünkü her dönem Trabzonspor'da parlayan topçuların aklını çelen bir Galatasaray tehdidini hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum..

Gerçektende son dönemde Nwakaeme Trabzonspor'u sırtladı gidiyor..
Herkes golcülerden aksiyon beklerken, o gerekeni yapıyor ve takımını ilk dört içinde tutabilmek için tabiri caizse Trabzonspor için adeta sigorta görevi görüyor..

Tutabilene Aşk Olsun...

Onu diyorum ya; gerçektende Nwakame'yi tutana aşk olsun...
Taraftarın sevgilisi olan bu ''  kara elmas'ı '' her yönden Trabzonspor'un elinden koparılmayacak şekilde tutması elzemdir..
Sonrası, futbol anlamında bırakınız; rakipler nasıl tutarsa tutsunlar Trabzonspor'un bu müthiş futbol aklını..

Zorlu Erzurumspor deplasmanında eksiklere birde Yusuf'un kart cezalısı olarak eklenmesi Ünal Karaman'ı maç öncesi en az bu yüksek rakım kadar düşündüyordu..
Özellikle Mehmet Özdilek yönetiminde, dirençli bir futbol perfonmansı sergileyen Dadaşlar, hoca değişikliği sonrası ikinci maçındanda üzgün ayrıldı.

Kolay değil, ligin zirve ekiplerine boyun eğmeyen Erzurumspor'a , her türlü olumsuzluğa rağmen takılmayan bir Trabzonspor gerçeğinide takdirlerimizle selamlıyoruz...

Bu galibiyet lige verilen arada özellikle Trabzonspor' a ilaç gibi geldi.
Milli davet alan Uğurcan'ın kalesinde güven vermesi, Sosa, Ekuban, Novak ve Rodelega'nın yavan fakat oyunsal anlamda vasatın üzerinde oyunları günün Trabzonspor adına olumlu sinyallerindendi..

Son tahlilde, üçüncü ve ikinci bölgenin hatlar arası kopuk kalışı ve pas bağlantılarının istenilen seviyede olmaması özellikle bu uzun arada Ünal hoca ve ekibinin teşriki mesaileriyle en asgari düzeye inecek diye düşünüyorum...
Zira,,,
Avrupa Kupalarına katılmak isteyen bir Trabzonspor bundan çok daha iyisini yapmak zorundadır!..