Uğurcan Çakır hakkında kendisine yöneltilen 'Liverpool'dan transfer teklifi geldi mi?' sorusuna Bülbüloğlu, "Uğurcan'a transfer teklifi mutlaka geldi. Takım ismi vermek istemiyorum" şeklinde cevap verdi.

Önder Bülbüloğlu, "Gaziantep maçında güzel bir sonuç elde ettik, serimiz devam ediyor, çok mutluyuz. Yarışmacı bir takımız, hedefimiz her zaman yukarılarda olmak. Çok iyi mücadele ediyoruz. Benim için önemli bir konu da camiamızın birleşmesi. Yeni yapılanmamız da herkesi mutlu ediyor. Şampiyonluk için konuşmak şu anda çok zor." ifadelerine yer verdi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

"Transfer konuşmak için henüz erken"

"Eksiklerimizin de takımımıza katkısıyla takımımız daha da iyi olacaktır. Daniel Sturridge'in kumaşı belli, ben Sturridge'den umutluyum. Abdülkadir Ömür'ü ben de o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Transfer konuşmak için henüz erken. Bu sezon camiamızda beraberlik oluştu, forma satışlarımız arttı, stadyumumuz doluyor, başkanımız bu işi gayet iyi görütürüyor. Mali durumumuzdaki sıkıntıları da aştık."

"Uğurcan'a transfer teklif mutlaka geldi"

"İyi oynayan her oyuncumuza teklif geliyor. Uğurcan Çakır çok iyi performans sergiliyor. Fakat biz bu sezon takımımızın yapısını korumuyı düşünüyoruz. Uğurcan'a transfer teklif mutlaka geldi. Takım ismi vermek istemiyorum. Ünal Hoca'ya nasıl sahip çıktığımızı görüyorsunuz. Ünal Hoca bu takıma çok şey katkı sağladı."