Trabzonspor’un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır geleceğini şekillendirme çalışmalarına devam ediyor

DEV FİRMA İLE ANLAŞTI

Gösterdiği performansla dev takımları peşine takan Trabzonspor’un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır bünyesinde Real Madrid’den Vazquez, Chelsea’dan Kepa, PSG’den Herrera, Barcelona’dan Pique, Sevilla’dan Rakitic, Villareal’den Parejo, Barcelona’dan Umtiti, Xavi, Emery gibi isimlerin bulunduğu AC Talent firmasıyla menajerlik sözleşmesi imzaladı.

Bordo Mavili takımın en pahalı oyuncusu konumunda bulunan Uğurcan Çakır’ın bu imzası sezon sonu transfer olacak iddialarını da kuvvetlendirdi. 

Dünya futbolunda geniş bir ağa sahip olan AC Talent firmasının 25 yaşındaki oyuncuyla İstanbul’da 1 yıllık anlaşma yaptığı gelen bilgiler arasında…

EURO 2021 BELİRLEYİCİ OLACAK

Abdullah Avcı’nın da gelişiyle performansını üst seviyeye çıkaran Uğurcan Çakır Milli Takımı’nda 1. Kalecisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İNTER ISRARCI

EURO 2021’de Milli Takım kalesini koruması beklenen Uğurcan’ı İnter, Liverpool ve Chelsea gibi takımların izlediği biliniyor. Sene sonunda bu kulüplerin raporlar doğrultusunda Trabzonspor’un kapısını çalması bekleniyor. Kalesini 36 yaşındaki Samir Handanovic'in koruduğu İnter'in kulüpler arasında daha ısrarcı olduğu ifade ediliyor.