Maçla ilgili konuşan Uğurcan, "Çok git gellerin olduğu maçtı. Bizim çok pozisyonumuz vardı. Onların da vardı. Biz galip geldiğimiz için mutluyuz. Kötü oynayarak galip gelmekde var. Maç esnasında doğru işler yaptık. Çok pozisyonlar ürettik. Şanmızda yanımızdaydı. 2 - 2'den sonra 3-2’yi bulduk. Bizim için çok önemliydi” diye konuştu.  

TARAFTARIN SAHAYA ATLAMASI

Bir taraftanın sahaya atlayarak kendisiyle Selfie çekilmesi ile ilgili ise Uğurcan, "Ben ileriye bakıyordum. Pozisyonu izliyordum. Arkamdan geldi dokundu. Böyle bir şey oldum. Dediki "ağabey selfie  çekilebilir miyiz?". Bende "Tabiki kardeşim" dedim. Zaten kaleci yerdeydi oyun durmuştu. Sonra güvenlik görevlileri geldi. "Ne oluyor" dediler. "Sıkıntı yok abi gidebilir" dedim. Ondan sonra sıkıntı oldu ama ne oldu bilmiyorum…’ dedi. 

Şenol Güneş’in kendisi ile ilgili övücü sözlerine de Uğurcan, "Şenol Güneş gibi bir efsaneden bunları duymak beni mutlu ediyor. Trabzonspor’da ki başarıla ortada. Bende kendimi geliştirip iyi yerlere gelmek istiyorum. Şenol hocamdan bunları duymak beni mutlu ediyor. O da bana şans verirse onun yüzünü kara çıkarmamaya çalışırım. Ünal hocama, Metin hocama bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Bana güven verdiler. Her daim arkamda durdukları için belki de benim performansım arttı. Onlara çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.