Yüzde 79'luk bir kurtarış değeri yakalayan 22 yaşındaki eldiven, 8 büyük ligde en az 10 maça çıkmış isimler arasında 4. sıraya yerleşti. İlk sırada Mert Günok ve PSG'den Buffon'un % 85'lik değeriyle yer aldığı listede, 3. sırada % 81'le PSG'li Areola var. 12 maçta 13 gol yiyen Uğurcan, aynı zamanda takımın en az kazananı. Geçen yıl 14 bin 500 euro alan genç futbolcu, bu yıl 1.2 milyon Tl alacak. Onur 14 milyon TL kazanıyordu.

UZUN YILLAR KALEMİZİ KORUR
Bordo-mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır'ın, İspanyol Malaga kulübünün radarına girdiği belirtilmişti. Trabzonspor yönetimi ise bu transferin söz konusu olmadığını belirtti. Yöneticiler, "Uğurcan uzun yıllar bizimle birlikte olacak. Malaga'ya gitmesi söz konusu bile olamaz. Zamanı gelince büyük takıma gidebilir" dediler.

ÇALIŞMANIN ESERİ
Trabzonspor'un 4 forma numaralı yıldızı Hüseyin Türkmen, Trabzonspor macerasını anlattı. 21 yaşındaki stoper, formayı almak için hep çalıştığını ve beklediğini belirterek, "Bu bir süreçti ve bu süreci de olumlu bir şekilde atlattım. Hep çalıştım ve bekledim. Bir anda olan bir şey değil. Sonucu da güzel oldu şans geldi" dedi.

Editör: TE Bilişim