İşte o sözler;

1 - Mehmet Ali Aydınlar... (Önce): Durum çok vahim - (Sonra): Dilil yok :)

2 - Fenerbahçesi 2. Başkanı Nihat Özdemir (Önce): Şike yaptıysak bizi düşürün - (Sonra): Yiyorsa düşürün!!!

3 - Mehmet Ali Aydınlar: Yukarıda Allah var!

4- Başbakan Erdoğan (Önce): Bu sürece müdahale etmemiz söz konusu değil - (Sonra): Kişilerle kurumları ayırın, şike sahaya yansımasın!

5-Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş: Bizim sermayemiz paramız değil, itibarımızdır. Bunu kaybetmeyelim. Su kirliyse hepimize bulaşır!

6-Sadri Şener: Şikenin sahaya yansımadığını hangi aletle ölçmüşler!

7-Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener: İbrahim Akın şikeyi kiminle yapmış? Elektrik direğiyle mi?

8- Aziz Yıldırım: "Eğer futbol temizlenecekse erkek gibi konuşalım." / Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar: "Önce sizden başlayalım."

9- Rıdvan Dilmen: Şike varsa televizyon yorumculuğunu bırakırım. - Aykut Kocaman: Mahkeme şike var desin, hocalığı bırakırım.

10- Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç: CAS namusumuzdur!!!!

11- Rıdvan Dilmen: Aziz Yıldırım 1 gün bile şikeden ceza alsın bir daha yüzüne bakmam.

12- Aziz Yıldırım: Hakkımda 'şikeci' diye atıp tutuyorlar, iddiaları kanıtlasınlar kendimi köprüden atarım.

13-Murat Özaydınlı'dan Mehmet Ali Aydınlar'a: Başkanım ne olur, bizi bu sene düşürmeyin. Bir yıl süre verin, toparlanalım!

15-TS Avukatı: Emenike transferine gittiniz mi? - Göksel Gümüşdağ: Hayır - TS Avukatı: Tespit tutanaklarında var - G.G: Bir uğradım çıktım!

16-Etik Kurulu ilk rapor (15 Ağustos 2011): Her yerde şike var (12 maç)-Etik Kurulu ikinci rapor (25 Nisan 2012): Hiçbir yerde yok (0 maç)

17-Gözaltına alınan Doğan Ercan: Şekip abi kurtar beni - Polislerin arasında giden Mosturoğlu: Git işine Doğan, beni kim kurtaracak?

18-TS Avukatı: Bursa'daki taş ocağı işçisi kimdir? - İlhan Ekşioğlu: Sercan Yıldırım'dır!!!

18- Bülent Uygun: Adımızı kullanmışlar, adımızı!!!!

19-Mecnun Otyakmaz: Şike yapan karısını satar!

20-Yeri burası değil ama maksat gıcıklık olsun :) Burak Yılmaz: Türkiye'de kalırsam, Trabzonspor'dan başka takımda forma giymeyeceğim.

21-Yıldırım Demirören: Fenerbahçemiz!!!

22-Ahmet Çakar'dan Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay'a: Siz Türk Milleti'ni aptal mı zannediyorsunuz?

23-Lube Ayar: Aziz Yıldırım ile baba-kız diyaloğumuz oldu. Bana nasihat ederdi!

24-PFDK üyesi Yusuf Rea Alp, şike kararlarına kararlara şerh koydu: Aziz Yıldırım suçlu, Fenerbahçe düşmeli!

25-Erman Toroğlu: Türkiye'deki futboldan bir cacık olmaz. Baksana bu kadar pisliği yapanlar temiz, polis ve savcı suçlu!

26-TS avukatı: Transfer tekliflerini hep TS'nin rakiplerinden yapmanız tesadüf mü? İ.Ekşioğlu: Evet, tesadüf. Hakim: Ne güzel tesadüf!

27-TS avukatı:A.Y'den 500 bin $ dışında para aldın mı? - Kenan Yaralı:Hayır - TS:2 milyonluk kredinize kefil olmuş - K.Y:O para değil kredi!

28-TS avukatı:A.Y'den 500 bin $ dışında para aldın mı? - Kenan Yaralı:Hayır - TS:2 milyonluk kredinize kefil olmuş - K.Y:O para değil kredi!

29-İnfantino: Türkiye'de şikeyle ilgili yeterince belge var!

30-Şike Davası'nın hakimi Ekinci: Yeter ki adalet yerini bulsun, isterse dünya yıkılsın!


İkinci Bölüm..

1-İbrahim Akın: Hocam, FB maçında gol atmamam karşılığında 100 bin dolar veriyorlar. Alayım mı, caiz mi? – Hoca: Al, caizdir!

2-Yıldırım Demirören, BJK başkanlığı sırasında: 58. maddenin değiştirilmesi imzasını geri çektim. TFF kimin ne suçu varsa cezasını versin!

3-Sadri Şener: Şampiyonluk kupası şu anda FB müzesinde işkence çekiyor. Üstelik işkence insanlık suçudur. Bu suçta zaman aşımı da yoktur.

4-İnfantino: Kuşkusuz, sonuca ulaşan şikeyle ulaşmayan arasında bir fark olabilir, ancak sonucu değiştirmez. Sahaya yansıması gerekmez!

5-Platini: Şampiyonlar Ligi'nden bir Türk takımı çıkardık yerine başka bir Türk takımı aldık. Bu sizin için İYİ BİR ŞEY ASLINDA!

6-Fenerbahçe’den CAS’a çağrı: Maç görüntülerini de inceleyin! :)

7-Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç: CAS'a açılan davayla ilgili kimseyle pazarlık içinde değiliz.

8-Mehmet Ali Aydınlar: FB’ye Play-Off öncesi puan silme cezası vereceğiz – Aykut Kocaman: Niye? – MAA: Çünkü yöneticileriniz şike yaptı!

9-Ahmet Çakar: 2010-2011 sezonunun şampiyonu, anasının ak sütü gibi helal bir şekilde Trabzonspor’dur.

10-Almanya’nın Bild Gazetesi: "Fenerbahçe'nin Sonu"

11- Bakan Suat Kılıç: Sporda Şiddet Yasası’nı değiştirmeyeceğiz. Yargılama sürecinde bir değişiklik, kamuoyunda farklı algılanır!

12-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Sporda Şiddet Yasası’nı, kişiye özel bir uygulama olduğu için veto ettim.

13-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: Cumhurbaşkanı’nın veto ettiği Sporda Şiddet Yasası’nı artık kimsenin geri göndermeye cesareti olmaz!

14-Şekip Mosturoğlu’nun avukatı: Müvekkilimin serbest bırakılması için AİHM gidiyorum :))

15-MHP Milletvekili Lütfi Türkkan: Üzülerek söylüyorum FB, Sivas ve Mersin Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.

16-MHP Milletvekili Lütfi Türkkan: Aziz Yıldırım kesinlikle şike yapmadı. Biran önce serbest bırakılmalı. Ona zulmediyorlar!!!

17-Aziz Yıldırım: Konuşursam herkesi yakarım!

18-Dorinsight’in 2 bin 800 kişi üzerindeki anketi: Türk halkının yüzde 76’sı, FB taraftarının yüzde 49’u şikenin gerçekliğine inanıyor.

Editör: TE Bilişim